De redactie

Vanaf het begin van denatuurin! bestaat het redactieteam uit zes personen. Iedereen in het team heeft zijn/haar verschillende specialiteiten en zij wonen verspreid door het land. Met deze variatie gaan wij een variabel magazine neerzetten, hier stellen we de redactie aan je voor.

Robbie Veldwijk
Fotograaf
Fotografeert graag in de natuur, van mooie landschappen tot de kleinste insecten. In de omgeving van Apeldoorn is hij regelmatig te vinden met zijn camera, als de tijd het toelaat. Met 055Photowalks gaat hij ook graag op pad, om zo samen te fotograferen en elkaar te inspireren.
Robbie's fotografie websiteRobbie op TwitterRobbie op Facebook
Pieter van Roijen
Fotograaf
Pieter van Roijen is een parttime fotograaf met zijn roots in Rotterdam. Veel van zijn foto`s zijn dan ook gemaakt in en om deze wereldstad aan de Maas, maar ook in de natuur in binnen en buitenland is hij regelmatig te vinden. Houdt van fotografie techniek en hardware maar fotografeert vooral intuïtief.
Pieter's fotografie websitePieter op FacebookPieter op Flickr
Yvonne van der Mey
Natuurfotograaf
Yvonne van der Mey is fulltime natuurfotograaf, geeft les in (natuur)fotografie, woont en werkt in de Leuvenumse Bossen (Veluwe) en zuidelijk Afrika. Is donkergroen en doet niets liever dan mensen de natuur laten “zien” en beleven. Ze fotografeert “alles wat mooi is”.
Website van YvonneYvonne op TwitterYvonne op Facebook
Frans Kapteijns
Boswachter
Al meer dan 25 jaar is Frans Kapteijns in dienst bij Natuurmonumenten en nog veel langer bij IVN natuurgids als o.a. docent. Vaak is hij te vinden op Kampina, zijn lievelingsgebied. Hij wil graag mensen de schoonheid van de natuur laten ontdekken. Beleven, ervaren en proeven zijn dan de middelen.
Website van FransFrans op Twitter
Heleen Verduijn
Natuurfotograaf
Heleen is gastvrouw bij een uitvaartcentrum, vrijwilliger bij waterbedrijf Dunea, Natuurmonumenten, Dassenwerkgroep Loonse en Drunense Duinen en omgeving en Dassenwerkgroep Twente. Je kan haar kennen van haar deelname aan Boswachter Gezocht (SBS6) of natuurpraatje op de locale radio. 
Heleen op TwitterHeleen op Facebook
Michel Grobbe
Bioloog

Michel Grobbe is van huis uit bioloog. Zijn passie is al meer dan 29 jaar het ontdekken en volgen van diersporen. Hij is regelmatig in de natuur te vinden opzoek naar sporen en de makers daarvan. Met alles wat hij doet hoopt hij mensen te verbinden met de natuur om hen heen.

Website over diersporenMichel op Facebook

Wij zijn oud redactieleden; Anno Smit, Mirjam Bommer en Nathalie Jongedijk en invalster; Josette Veltman – de Greef erg dankbaar voor de bijdrage die ze geleverd hebben aan het succes van ons magazine. Als lezers kunnen jullie ook een belangrijke bijdrage leveren door jullie foto’s in te sturen. Wie weet staat deze de volgende keer op onze cover!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.