De redactie

Vanaf het begin van Denatuurin! bestaat het redactieteam uit zes personen. Iedereen in het team heeft zijn/haar verschillende specialiteiten en zij wonen verspreid door het land. Met deze variatie gaan wij een variabel magazine neerzetten, hier stellen we de redactie aan je voor. Er staan nog vraagtekens, hier zullen wij de komende week de andere redacteuren ook voorstellen.

Robbie Veldwijk
Fotograaf / Initiator
Fotografeert graag in de natuur, van mooie landschappen tot de kleinste insecten. In de omgeving van Apeldoorn is hij regelmatig te vinden met zijn camera, als de tijd het toelaat. Met 055Photowalks gaat hij ook graag op pad, om zo samen te fotograferen en elkaar te inspireren.
Robbie's fotografie websiteRobbie op TwitterRobbie op Facebook
Pieter van Roijen
Fotograaf
Pieter van Roijen is een parttime fotograaf met zijn roots in Rotterdam. Veel van zijn foto`s zijn dan ook gemaakt in en om deze wereldstad aan de Maas, maar ook in de natuur in binnen en buitenland is hij regelmatig te vinden. Houdt van fotografie techniek en hardware maar fotografeert vooral intuïtief.
Pieter's fotografie websitePieter op FacebookPieter op Flickr
Nathalie Jongedijk
Natuurfotograaf
Naast haar baan als trainer/coach bij het UWV is Nathalie een gepassioneerd natuurfotografe. Met name macro-objecten en vogels hebben haar aandacht. Ze is woonachtig in Friesland, dichtbij het Nationaal Park Lauwersmeer. Zodra zij een moment vrij heeft, trekt ze het gebied in om de natuur vast te leggen.
Nathalie op Facebook
Mirjam Bommer
Fotograaf
In 2013 kreeg ze het advies om na te denken wat ze leuk vindt om te doen. Wandelen en fotograferen staat hoog op dat lijstje. Ze ontdekte dat het delen van haar foto's en ervaringen op Twitter leuke reacties en contacten opleverde. Kortom; fotograferend in de natuur maakt haar blij en geeft energie!
Mirjam op Twitter
Yvonne van der Mey
Natuurfotograaf
Yvonne van der Mey is fulltime natuurfotograaf, geeft les in (natuur)fotografie, woont en werkt in de Leuvenumse Bossen (Veluwe) en zuidelijk Afrika. Is donkergroen en doet niets liever dan mensen de natuur laten “zien” en beleven. Ze fotografeert “alles wat mooi is”.
Website van YvonneYvonne op TwitterYvonne op Facebook
Frans Kapteijns
Boswachter
Al meer dan 25 jaar is Frans Kapteijns in dienst bij Natuurmonumenten en nog veel langer bij IVN natuurgids als o.a. docent. Vaak is hij te vinden op Kampina, zijn lievelingsgebied. Hij wil graag mensen de schoonheid van de natuur laten ontdekken. Beleven, ervaren en proeven zijn dan de middelen.
Columns van FransFrans op Twitter

Reageren is niet mogelijk